İYTE, THE Awards Asia 2022’de “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü”nü Aldı

Yükseköğretimin Oscar’ı olarak bilinen, Asya kıtasında yükseköğretim kurumları arasında olağanüstü liderlik ve kurumsal performansı takdir etmek amacı taşıyan, Londra merkezli tanınmış uluslararası derecelendirme platformu Times Higher Education (THE) tarafından düzenlenen THE Awards Asia 2022’nin sonuçları açıklandı.

“Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü” ve “Yılın Öğrencilere Yönelik Tanıtım Kampanyası Ödülü” kategorilerinde finale kalan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü”nü alarak Türkiye’yi gururlandırdı.

Her kategoride 8 finalistin yer aldığı ve Çin, Japonya, Hindistan, Malezya, Hong Kong, Singapur, Güney Kore gibi ülkelerin prestijli üniversitelerinin finalist olarak yer aldığı THE Awards Asia 2022’de Türkiye’den finale kalma başarısı gösteren tek üniversite olan İYTE bu başarısını “Yılın Uluslararasılaşma Stratejisi Ödülü” ile taçlandırdı.