ekim, 2024

çar23eki12:30çar13:30Japonya'da İngilizce Yüksek Lisans ve Doktora Fırsatları Semineri12:30 - 13:30 İYTE Gösteri Merkezi

Daha Fazla

Etkinlik Detayı

23 Ekim 2024 tarihinde, İYTE Türk Japon Kültür Topluluğu ve YDYO işbirliği ile Japonya’da İngilizce dilinde sunulan lisansüstü programlar hakkında detaylı bir bilgilendirme semineri düzenlenecektir. Seminerde, Japon üniversitelerindeki yüksek lisans ve doktora programlarına başvuru süreçleri, eğitim ücretleri, ve çeşitli burs olanakları ele alınacaktır.

Bu etkinlik, Kyushu Üniversitesi J-MENA Ofisi yetkilisi tarafından verilecektir ve yurt dışında lisansüstü eğitim almayı planlayan öğrenciler için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Japonya’daki ileri teknoloji ve akademik imkanlar hakkında bilgi edinmek, başvuru kriterlerini öğrenmek ve burs fırsatlarından haberdar olmak için sizi de etkinliğimize bekliyoruz.

Tarih: 23 Ekim 2024, Çarşamba
Saat: 12:30 – 13:30
Yer: İYTE Kütüphane Gösteri Merkezi

★J-MENA (Japan – Middle East and North Africa), Japonya Eğitim, Kültür, Spor, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı (MEXT) tarafından finanse edilen Japonya Küresel Ağ Projesi (Study in Japan Global Network Project) kapsamında kurulan ofislerden biridir. Merkez ofisi Kyushu Üniversitesi olmak üzere Ankara (Türkiye) ve Kahire (Mısır)’de ofisleri bulunmaktadır. Çeşitli fuarlar ve danışmanlık hizmetleri gibi faaliyetler aracılığıyla Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinde bulunan öğrencileri Japonya’da eğitim için teşvik etmektedir.

Katılım ücretsizdir ve tüm ilgilenen öğrencilere açıktır.

Detaylı bilgi için : info-jmena@jimu.kyushu-u.ac.jp

(çarşamba) 12:30 - 13:30