kasım, 2019

cum22kas12:00cum14:00İYTE Biyoteknoloji Şenliği12:00 - 14:00 İYTE Gösteri Merkezi

Daha Fazla

Etkinlik Detayı

Değerli İYTE’liler,
Enstitümüz ev sahipliğinde 22 Kasım 2019 günü ilki gerçekleştirilecek olan İYTE BİYOTEKNOLOJİ ŞENLİĞİ ile inovasyon ve yüksek teknoloji alanlarındaki çalışmaları özendirmek, biyoteknoloji ve biyomühendislik alanlarında farkındalık oluşturmak ve bu alanda gerçekleştirilecek inovatif fikirleri ödüllendirmek amaçlarıyla İYTE lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerin katılımına açık bir “Biyoteknolojide İnovasyon Yarışması” düzenlenecektir.

Birbirinden eğlenceli pek çok etkinliğin ve ikramların olacağı İYTE BİYOTEKNOLOJİ ŞENLİĞİ tüm İYTE’lilerin katılımına açıktır. Şenlik kapsamında ayrıca aşağıda başvuru ve detayları verilmiş olan “Biyoteknolojide İnovasyon Yarışması” için ise gün sonunda ön elemeyi geçen yarışmacı adayları ya da guruplar 1.lik 2.lik ve 3.lük için yarışacaklar, farklı projeleri ve inovatif fikirleriyle ilgili gerçekleştirecekleri poster sunumlarının ardından da jürimiz tarafından değerlendirmeye alınacaklardır. Lisans ve Lisansüstü olmak üzere iki ayrı değerlendirme ile seçilecek ilk üç proje; İYTE BİYOTEKNOLOJİ ŞENLİĞİ sonunda gerçekleştirilecek törenle açıklanacak ve ödülleri kendilerine takdim edilecektir. Başvurular, aşağıda iletilen linke tıklanarak ve ilgili alanlar doldurularak gerçekleştirilecektir.

Şenlik programı için tıklayınız.

Gelen talepler üzerine “Biyoteknolojide İnovasyon Yarışması” için SON BAŞVURU; 19 KASIM 2019 (SALI)
SAAT: 17:00 olarak düzenlenmiş ve uzatılmıştır.

Başvuru için TIKLAYIN !

(Cuma) 12:00 - 14:00