temmuz, 2020

pzt27tem11:00Aday Öğrencilerle Buluşuyoruz11:00

Daha Fazla

Etkinlik Detayı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, 27 Temmuz – 10 Ağustos 2020 tarihleri arasında online Tercih günlerinde aday öğrencilerle buluşuyor.

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı onayı ile Türkiye genelinde düzenlenen ARTI Üniversite Tercih Fuarı’nda yerimizi aldık. Üniversite adayı öğrencilerimiz ve aileleri ile buluşacağımız online tercih günlerinde, İYTE ile ilgili merak ettiklerinizi sorabilir, bölümler ve kampüs hayatı gibi pek çok konuda bilgi alabilirsiniz. Rektör Prof. Dr. Yusuf BARAN’ın da 27 Temmuz 2020 (Pazartesi) 11:00 / 11:30 saatleri arasında bir seminer vereceği fuarda, İYTE’yi, aday öğrencilerimizle buluşturacağız. Doğru tercih konusunda aday öğrencilerimizin sorularını cevaplayacak ve onların gelecek hedeflerine ulaşmaları için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Tüm aday öğrencilerimizi 27 Temmuz – 10 Ağustos 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Online Tercih günlerine bekliyoruz.

(Pazartesi) 11:00