Yılın En Beğenilen Üniversitesi İYTE

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Sınav İzmir’in Enleri 2023 kapsamında “Yılın En Beğenilen Üniversitesi” seçildi.

İzmir Sınav Eğitim Kurumları çatısı altındaki 3 bini aşkın öğrenci ve öğretmenin oylarıyla belirlenen Sınav İzmir’in Enleri 2023’te, Yılın En Beğenilen Üniversitesi İYTE oldu.

Karşıyaka Sınav Koleji Kampüsü’nde gerçekleştirilen ödül törenine İYTE adına katılan Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran törende yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Türkiye’nin inovatif gelişimi sürecinde itici güç olmak amacıyla kurulmuş olan Enstitümüzde hedefimiz, sahip olduğumuz nitelikli insan kaynaklarımız ile yarattığımız eğitim, bilim, teknoloji, inovasyon ve girişimcilik ekosisteminde geleceğin bilim insanlarını, araştırmacılarını ve ülkemizin sosyoekonomik kalkınma sürecine yön verecek rol model liderlerini yetiştirmektir. Bu kapsamda öğrencilerimizi gerek akademik gerekse sosyal alanda her türlü imkânla donatmak için yoğun bir emek sarf ediyoruz. Birbirinden kıymetli ödüllere layık görülerek emeklerimizin karşılığını alıyor olmaktan da büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Enstitümüzü oylarıyla “Yılın En Beğenilen Üniversitesi” seçen saygıdeğer öğretmenlerimiz ile sevgili öğrencilerimize ve kentimizin nadide eğitim kurumlarından olan İzmir Sınav Eğitim Kurumları’nın tüm değerli mensuplarına şahsım ve Enstitüm adına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Türkiye’nin kendi alanlarında fark yaratan kurumlarını ödüllendirerek bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen ödül törenine; İzmir’in önde gelen sanayi kuruluşları, kamu ve özel sektörün temsilcileri katıldı.

X