Üniversite Öğrencileri Arası İYTE Instagram Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı!

İYTE Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğümüzce düzenlenen “Pandemi Günlerinde Yaşamın Sürdürülebilirliği” konulu Üniversite Öğrencileri Arası İYTE Instagram Fotoğraf Yarışması 1 Temmuz 2020 tarihi itibariyle sonuçlandı. Pandemi günlerinde insanın dünyayı algılama ve görme biçimindeki değişimlerin fotoğraf üzerinden nasıl aktarılabileceğinin cevabını aramak amacıyla düzenlenen yarışmada, katılımcıların bu süreçte çektiği pek çok fotoğraf Instagram üzerinden #karantinakadraji etiketi ile paylaşıldı ve geçirdiğimiz bu dönemin görsel bir belgesi niteliğinde kayıtlara geçti.

İYTE Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğünün düzenlediği yarışmada ödül ve sergileme kazanan tüm katılımcı öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Jüri Değerlendirme Raporu için tıklayınız.

ÖDÜLLER:

1.lik ödülü: ozgursahinphotography kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Özgür ŞAHİN (Akdeniz Üniversitesi / Fotoğraf Bölümü)
2.lik ödülü: yusufyilmaz.raw kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Yusuf YILMAZ (İstanbul Üniversitesi / Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü)
3.lük ödülü: ercanenterli kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Ercan ENTERLİ (Dokuz Eylül Üniversitesi / Güzel Sanatlar Enstitüsü – Fotoğraf (Yüksek Lisans))

SERGİLEME:

– anilaker12 kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Anıl AKER (Orta Doğu Teknik Üniversitesi / Makine Mühendisliği)
– bycihansavran kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Cihan SAVRAN (Necmettin Erbakan Üniversitesi / Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü)
– coloursofmia kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Buse GÖL (Ege Üniversitesi / Hemşirelik Bölümü)
– defneyalin kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Defne YALIN (İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü / Fizik Bölümü)
– ebyuca kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Ebru YUCA (Nişantaşı Üniversitesi / Mimarlık Bölümü)
– gulsenaaugur kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Gülsena UĞUR (Eskişehir Teknik Üniversitesi / İç Mimarlık Bölümü)
– huseyincan.10 kullanıcı adlı Instagram kullanıcısı; Hüseyin CAN (Sakarya Üniversitesi / Sosyal Bilimler Enstitüsü – İslam Tarihi ve Sanatları (Doktora))