Teknopark İzmir Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı Yapıldı

Teknopark İzmir Stratejik Planı hazırlık çalışmaları kapsamında iki gün süren toplantılarda farklı çevrelerden pek çok paydaş bir araya geldi.

16 Eylül 2019 tarihinde Teknopark İzmir’de düzenlenen “Stratejik Plan Hazırlık Çalıştayı”nın birinci toplantısında İYTE’li akademisyenler, Teknopark İzmir paydaşları olan firmalar ve STK temsilcileri bir araya geldi. Burada konuşan Rektör Baran “Sahip olduğumuz bilgi ve birikim, insan kaynakları ve araştırma altyapısını birbirimizden gizlemeden, birbirimizi destekleyerek; hem firmalarımızın hem üniversitemizin hem de teknoparkımızın, en nihayetinde ülkemizin önünü açarak, ekonomik büyümeyi gerçekleştirmemiz gerekiyor” dedi.

Birinci toplantının ardından 17 Eylül 2019 tarihinde Teknopark İzmir Kuluçka Merkezinde düzenlenen yerel paydaş toplantısında ise Urla’da ikamet eden, yenilikçilik ve diğer alanlarda çalışmış, deneyimli isimler bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, İYTE’nin tüm bilimsel ve teknolojik altyapısını Urla ve İzmir’e açtıklarını kaydetti. “İYTE’nin duvarlarını kaldırıyoruz” diyen Rektör Baran, bu toplantıların çok önemli çıktılar vereceğini ve geleceğe dair projelerde yol gösterici olacağına inandıklarını vurguladı.

X