T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Kurulu İYTE’de

T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Kurulu Başkan Vekili Sayın Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ve Değerli Kurul Üyeleri İYTE’yi ziyaret etti.

İYTE’li akademisyen ve idari kadromuzun da hazır bulunduğu Tümleşik Araştırma Merkezleri (İYTE-TAM) konferans salonunda, Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, İYTE’nin gelişimi ve gelecek projeleri ile ilgili bilgilendirici bir sunum gerçekleştirdi. Değerli Kurul Başkanı ve Kurul Üyeleri ile birlikte gün boyunca Enstitümüzde gerçekleştirilen projeleri ve yapılan çalışmaları gerek laboratuvarlarımızda yerinde ve ilgili hocalarımızın bilgilendirmeleri ile gerekse Teknopark İzmir bünyesindeki şirketlerde ve İnovasyon Merkezinde inceleyen heyet ziyaretleri ardından İYTE’den ayrıldı. Sayın Prof. Dr. Serkan Topaloğlu ve Kurul Üyeleri İYTE’nin Türkiye için önemli bir bilim ve teknoloji merkezi olduğunu ve burada gerçekleştirilen çalışmaları, projeleri yakından gözlemleyeceklerini belirterek Rektör Baran’a ve İYTE Üst Yönetimine teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran da ilgi ve destekleri için, kendilerine teşekkür ederek: “İYTE, Türkiye’ye değer katacak akademisyen ve bilim insanlarıyla ülkemizin önemli hedeflerine her zaman katkı sunmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.

X