RURITAGE Fotoğraf Yarışmasına Katılın!

Gediz-Bakırçay Havzası’nı özel kılan nitelikleri dünyaya göstermek isterseniz RURITAGE Fotoğraf Yarışması’na katılın! Fotoğraf Yarışması RURITAGE projesi kapsamında düzenlenmektedir. İzmir proje alanı, havza yaklaşımı stratejisi doğrultusunda Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerini kapsamaktadır.

RURITAGE Fotoğraf Yarışması kazananı, 2022 yılında Fransa – Paris’te gerçekleşecek olan proje kapanış toplantısına davet edilecektir. Yarışmaya gönderilen en iyi fotoğraflar UNESCO Genel Merkezinde proje ortaklarının internet sitelerinde yayınlanacaktır.

RURITAGE Fotoğraf Yarışması hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayınız. Yarışma hakkındaki kuralları ve önergeleri okumak için kural dokümanını incelemenizi öneriyoruz. RURITAGE Fotoğraf Yarışması’na katılmak için bu formu doldurmanız gerekmektedir.

RURITAGE İzmir ve Fotoğraf Yarışması hakkında daha fazla ek bilgi almak için Oya Tabanoğlu ile otabanoglu@demirenerji.com üzerinden iletişime geçebilirsiniz. İletişim kuracak kişilerin mail konu başlığına mutlaka “RURITAGE_photo_contest” yazması gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

@ruritage
@ruritageizmir
@demirenerji
@unibo
@unesco
@izmirbuyuksehirbelediyesi

RURITAGE Photo Contest_News_For translation_tr 

RURITAGE Photo Contest_social media support 

RURITAGE_Photo-contest_Rules

X