Rektör Baran’ın İYTE’nin 28. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

Değerli İYTE’liler,

11 Temmuz 1992 yılında temelleri atılan İYTE’mizin 28. kuruluş yıldönümünü tüm içtenliğimle kutluyor, başta kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Saygın olmak üzere, geçmişten bugüne İYTE’ye emek veren tüm akademisyenlerimize, idari personelimiz ve öğrencilerimize; inşa ettikleri bu büyük Aileye kattıkları tüm güzellikler için teşekkür ediyorum. Enstitümüzü hep birlikte daha iyi yerlere taşımak ve başarıdan başarıya koşmak adına yüksek bir enerjiyle ve azimle çalışmaya adanmış, İYTE’li olmanın farklılığını her ortamda yaşatan bu Ailenin bir ferdi olarak, gururla yürüdüğümüz bu yolda, katkı sunan tüm paydaşlarımıza da gönülden teşekkür ediyorum.

Kurucu Rektörümüz Prof. Dr. Erdal Saygın’ı, hürmet ve sevgiyle anıyor, İYTE’yi daha ileriye taşıma kararlılığımıza, üreterek ve onu örnek alarak devam edeceğimize olan inancımı yineliyorum.

28. Kuruluş Yıldönümümüz Kutlu Olsun!

Prof. Dr. Yusuf Baran