Rektör Baran, YDYO Akademik Personeli ile Bir Araya Geldi

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, Yabancı Diller Yüksek Okulu akademik personeli ile bir araya geldi. Rektör Baran toplantıda, yeni dönem için yapılan hazırlıklardan bahsederken; “İYTE potansiyeli çok yüksek bir üniversite ve daha iyi bir yerde olmayı hak ediyor. İçerisinde bulunduğumuz yüzyıl artık nitelikli insanlara yatırım yapıyor. Bu yüzden bizim daha yüksek nitelikli ürünler üretmemiz lazım. Bu bir yarış ve bizler bitiş çizgisi olmayan bir yolu koşuyoruz. Burada bize düşen bu yolu en hızlı ve iyi şekilde koşmak.” şeklinde konuştu. Yüksek Okul akademik kadrosunun genç bir yaş ortalamasına sahip olduğuna vurgu yapan Rektör Baran, “Bu toplumda yaşayan her ebeveyn çocuklarını bizlere emanet ediyor. Bizler nasıl bir toplum var etmek istiyorsak bize emanet edilen çocuklarımızı ona göre yetiştirmeliyiz. Başarı da başarısızlık da bir takım işidir. Birer eğitimci olarak güzel yarınlar inşa etmek için hepimizin elini taşın altına koyması gerekiyor.” dedi. Rektör Baran, okutmanların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinlerken, her türlü eleştiriye de açık olduğu belirterek sözlerini tamamladı.