Rektör Baran, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Görüştü

Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Bakan Yardımcısı Çetin Ali Dönmez ile Ankara’da bir araya geldi.

İYTE’de gerçekleştirilen projeler ve yakın gelecekte yapılması planlanan çalışmalar hakkında Ankara’daki ilgili kurumlarla temaslarda bulunan Rektör Baran, 31 Temmuz 2019 tarihinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında görüşmeler yaptı.

Türkiye’nin sosyo ekonomik kalkınma sürecinde etkin bir rol oynama misyonu benimseyen İYTE, yurt içi – yurt dışı prestijli kurumlar tarafından yapılan sıralamalarda üst basamaklarda yer alarak dikkat çekiyor. Temel bilimler alanında üretilen bilgileri yüksek teknolojiye entegre etmek, sanayi ile daha fazla işbirliği yapma yönünde strateji belirleyen İYTE’de yürütülen çalışmaları Bakan ve Bakan Yardımcısı ile ayrı ayrı toplantı yaparak anlatan Rektör Baran “T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank ve Bakan Yardımcımız Çetin Ali Dönmez ile aynı gün içinde iki farklı toplantı yaparak İYTE’de mevcut projeleri ve uluslararası marka bir üniversite olmak amacıyla belirlenen stratejiyi paylaştım. Sayın Bakanımız ve Sayın Bakan Yardımcımızdan destek sözü aldım. “ diye konuştu.

WhatsApp Image 2019-07-31 at 13.50.03
WhatsApp Image 2019-07-31 at 13.50.04
X