“Müşterek Gelecekler”e İYTE İmzası

“İyi Tasarım/Good Design İzmir_5, Müşterek Gelecekler” teması kapsamında açılan atölye/sergi/söyleşi/panel başvuru çağrısında, Enstitümüz Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğü Genç Ekip üyeleri, 50 başvuru arasından seçilen 19 atölyeden biri olma başarısını gösterdi.

Tasarımcıları, öğrencileri, üreticileri, iş dünyasını, eğitimcileri, akademisyenleri ve tasarıma ilgi duyan herkesi canlı bir diyalog ortamında buluşturma hedefiyle yola çıkan çağrıda, aynı zamanda Mimarlık Fakültemiz Ar. Gör.lerinden olan Zeynep Özçam, Sıla Özkavaf, Canberk Yurt ve Tuğçe Zeynep Baçnak tarafından oluşturulan “Geleceğin Üniversite Kampüslerini Tasarlamak/Designing the University Campuses of The Future” adlı atölye, İzmir üniversitelerinde okuyan tüm lisans ve lisansüstü öğrencilere açık olacak.

Teknolojik, çevresel, toplumsal ve ekonomik dönüşümler ile içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin deneyimlerini de göz önünde bulundurarak, müştereklik etrafında şekillenen kampüs yaşamı için, sürdürülebilirlik ilkesini baz alan tasarım fikirlerinin üretilmesini amaçlayan  atölyenin kurucusu İYTE Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğü ve Genç Ekip Üyelerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Başvuru Formu: https://forms.gle/7okcfDpejHciicG19

X