Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur!

 

Bildiğiniz üzere Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ikinci sınıf öğrencimiz sevgili Seda Dinçer’i İzmir’de meydana gelen deprem sonrası 3 Kasım 2020 tarihinde ebediyete uğurladık. Sevenlerinin, kamuoyunun ve ailesinin isteği, ricası ve onayı ile Seda Dinçer adını İYTE kampüsümüzde yaşatmak adına bir bağış kampanyası başlatıyoruz.

Sevgili öğrencimiz Seda Dinçer’in ailesi de bu kampanyaya bizzat destek olarak bağış yapacağını ve bu kampanyadan hiç bir beklentileri olmadığını, sadece Seda’nın adının ölümsüzleşmesini istediklerini ifade etmişlerdir.

Depremi unutturmamak ve Seda’nın adını yaşatmak adına başlattığımız bağış kampanyamıza tüm kamuoyunun desteğini bekliyor, bağışlarınız ile ortaya çıkacak eserin, kampüsümüzde yetiştirdiğimiz geleceğimizin liderleri olan öğrencilerimizin eğitimine de önemli katkı sunacağına inanıyoruz. 

Toplanacak bağış miktarına göre nasıl bir proje yapılacağına karar verilecek ve bu karar sevgili öğrencimiz Seda’nın ailesi ile birlikte alınacaktır.

Duyarlı kamuoyumuza saygıyla duyurulur.

Destekleriniz için;

Türkiye İş Bankası
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Vakfı 
IBAN: TR84 0006 4000 0013 4021 2507 69

Bu depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı, tedavisi devam edenlere ise acil şifalar diliyoruz.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğü

X