İYTE’nin 25. Dönem Mezunları, İYTE Şenlik Alanında Düzenlenen Törenle Diplomalarını Aldı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 2021-2022 Akademik Yılı lisans ve lisansüstü programlarını başarıyla tamamlayan mezunlar, İYTE Şenlik Alanında kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Törende konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran “Sizleri geleceğe uğurladığımız Mezuniyet Törenimizde yakınlarınızla birlikte heyecan ve mutluluğunuzu paylaşmanın gururu içindeyiz. Aldığınız eğitimle dünyanın her ülkesinde başarıyı yakalayacak donanım ve kabiliyete sahip olarak Enstitümüzden ayrılıyorsunuz” diyerek mezunlara önlerinde uzanan yolda başarılar diledi.

2021-2022 Akademik Yılı Enstitü Birincisi İYTE Bilgisayar Bölümü mezunu Gökberk Akdeniz’in konuşma yaptığı ve bir İYTE geleneği olarak İYTE mezuniyet kütüğüne ismini çaktığı törende, En İyi Ders Veren Eğitici ve En İyi Ders Tasarım Ödülleri de sahiplerini buldu.

Törende ayrıca bu yıl ilk defa uygulamaya konulan ve öğrencileri akademik alan dışı üretime teşvik etmeyi ve ürettiği çıktıları puanlamayı hedefleyen “Toplumsal Farkındalık ve Liderlik Belgesi”ni almaya hak kazanan öğrenciler belgelerini Rektör Baran ve Rektör Yardımcılarının elinden aldı.

Diploma töreniyle devam eden program, öğrencilerin kep atmasının ardından İYTE Müzik Topluluğu Orkestrasının mini konseriyle son buldu.

İYTE Ailesi olarak heyecanlarına ortak olduğumuz mezunlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

X