İYTEMAG – “İYTE’li için her şey”

“İYTE’li için her şey” mottosuyla yola çıkan iytemag, İYTE’de yapılan tüm etkinliklerin takip edilebildiği, topluluklarla iletişim kurmalarını sağlayan, Merkezi Kafeteryada çıkarılan öğle yemeği menüsü ve İYTE Dostu işletmelerin yer aldığı sadece İYTE’lilerin kullanabildiği bir mobil uygulamadır.

İYTE öğrencileri tarafından geliştirilen bu uygulamaya yeni güncellemelerle beraber bir çok faydalı özellik daha eklenecek. Güncelenen uygulamada etkinliklere dair fotoğraflar, linkler paylaşılabilirken; ulaşım araçları, saatleri takip edilebilir ve eklenecek mağaza özelliği ile ikinci el ürün alım satımları yapabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için:

Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iytemag

IOS : https://apps.apple.com/tr/app/iytemag/id1480840728

İYTE’Yİ TAKİP EDİN: İYTE Kurumsal sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımları görebilir ve etkinliklerinden haberdar olabilirsiniz.

YAKLAŞAN ETKİNLİKLER: İytemag ile İYTE içindeki yaklaşan etkinlikleri rahatlıkla görebilirsiniz. Etkinlikler bir gün kala sizlere iytemag tarafından hatırlatılır.

TOPLULUKLARI TAKİP EDİN: İYTE’de bulunan öğrenci topluluklarını takip edebilir, onlara sorular sorabilir ve etkinliklerini takvimden görebilirsiniz. Ayrıca yaptıkları paylaşımlara yorumlarınızı bırakabilirsiniz.

İYTE ÖĞLE YEMEĞİ: İYTE Merkezi Kafeteryada verilen öğle yemeği menülerini hızlıca öğrenebilirsiniz.

İYTE DOSTU: İytemag ile İYTE dostu işletmeleri harita üzerinden veya liste üzerinden görebilirsiniz.

İYTE YARDIM HATTI: İytemag ile sizlere daha yakın olan İYTE yardım hattını arayabilirsiniz.

X