İYTE’lilere Yüzde 10 İndirim

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü akademik, idari personeli ve öğrencilerine Urla Meydan AVM içindeki mağazalarda yüzde 10 indirim uygulanacak.

İYTE Üst Yönetimi ve AVM Yönetimi ile yapılan işbirliği çerçevesinde ve Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran ile Rektör Yrd. Prof. Dr. Gamze Tanoğlu’nun girişimleri ile başlatılan uygulama bugün hayata geçti. AVM içinde bu uygulamaya dahil olan esnaflar camlarına Rektör Yrd. Prof. Dr. Gamze Tanoğlu ile birlikte İYTE Dostu Sticker’ını yapıştırdı.

Urla Meydan AVM’de (Eski Kipa AVM) İYTE Dostu Sticker’i bulunan mağazalardan tüm İYTE’liler yüzde 10 indirimli alışveriş yapabilecek. İndirimli alışveriş için İYTE öğrenci ve personel kartını göstermek yeterli olacak.

Uygulamanın, ileriki günlerde Urla Kavşak’ta yeni açılan Bamboo AVM içindeki mağazaları da kapsayacak şekilde ve servis desteği ile  genişlemesi öngörülüyor.

#benceiyteyegelmelisin