İYTE’lilere İndirim

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü akademik, idari personeli ve öğrencilerine Urla AVM içindeki ve Urla içindeki çeşitli mağazalarda indirim uygulanacak.

İYTE Üst Yönetiminin AVM Yönetimi ve Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile birlikte  gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde başlatılan uygulamaya göre camlarına İYTE Dostu Sticker’ını yapıştıran esnaftan İYTE’liler alışverişlerini indirimli yapabilecek. Urla Meydan AVM’de (Eski Kipa AVM) İYTE Dostu Sticker’i bulunan mağazalardan tüm İYTE’liler yüzde 10 indirimli alışveriş sağlanırken bu oran Urla ilçesinde uygulamaya dahil olan diğer esnafta değişiklik gösterebilecek. Alışveriş yaparken indirim oranlarından yararlanabilmek için ise, İYTE öğrenci ve personel kartını göstermek yeterli olacak. Uygulamanın, Urla Kavşak’ta yeni açılan Bamboo AVM içindeki mağazaları da kapsayacak şekilde ve servis desteği ile genişlemesi öngörülüyor.

#benceiyteyegelmelisin