İYTE’li Yeni Akademisyenler Tanışma Toplantısı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü akademik kadrosuna 2019 yılında dahil olan akademisyenler ile  “İYTE’li Yeni Akademisyenler Tanışma Toplantısı”  15 Ocak 2020 tarihinde TAM Seminer Salonunda yapıldı.

Tanışma toplantısı, yeni katılan akademisyenleri yakından tanımak, onların akademik çalışmaları hakkında fikir sahibi olmak ve karşılıklı olarak fikir alışverişinde bulunmak amacıyla düzenlenirken; İYTE Ailesinin var olan üyelerinin de katılımıyla gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Baran, fikir ve önerileri paylaşmanın bilimsel başarıları arttıracağına vurgu yaparken İYTE Ailesinin yeni üyelerine: “Ülkemizin en iyi 3. Araştırma Üniversitesi seçilen ve girişimci üniversiteler endeksinde en üst sıralarda yer alan Enstitümüz, bilimsel lokomotif rolü üstlenecek önemli bir insan kaynağına ve araştırma altyapısına sahiptir. Siz değerli akademisyenlerin de kendisiyle gurur duyması gerekiyor. Sizler şu an, çok büyük hayallere hedeflere yelken açmış emin adımlarla ilerleyen, Türkiye’nin en iyi üniversitesine tümüyle hak ederek gelmiş bulunmaktasınız. Biz İYTE Ailesi olarak sizlerin emekleri, ürettiği bilgi ve geliştirdiği teknolojilerle beraber büyümeye, gelişmeye ve ülkemize katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Rektör Baran’ın açılış konuşmasının ardından İYTE Ailesine yeni katılan akademisyenler kısa sunumları ile kendilerini tanıttı ve çalışma alanlarını katılımcılarla paylaştı.

X