İYTE’de Yeni Yıl Buluşması

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü çalışanları ve öğrencileri geleneksel yılbaşı kokteylinde 2019 yılının yoğun ve başarılı geçen eğitim öğretim dönemini, 26 Aralık 2019 tarihinde bir araya gelerek attı. Merkezi Kafeteryada düzenlenen kutlamaya akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

İYTE Müzik Topluluğu öğrencilerinden oluşan koro eğlenceli parçalarla kutlamaya renk katarken, İYTE Türk Sanat Müziği Personel Korosu Tula Udlu Bür önderliğinde eğlenceli şarkılardan oluşan müzik dinletisiyle İYTE’lilere keyifli anlar yaşattı.

Geleneksel olarak düzenlenen Kokteyl kapsamında yine geleneksel olarak yapılan yılbaşı çekilişleri ile katılımcılar için sürpriz çekilişler yapıldı.

İYTE’de Yeni Yıl Buluşmasında emeği geçen tüm İYTE’lilere ve İYTE dostlarına teşekkür ediyoruz.