İYTE’de İftar-Akşam Yemeği Organizasyonu Yapıldı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ev sahipliğinde İYTE Rektörlüğü ve Türk Kızılayı Urla Şubesi işbirliği ile şenlik alanında düzenlenen İftar-Akşam Yemeği programı güzel görüntülere sahne oldu.

SADEZEN grubunun meşkleriyle eşlik ettiği organizasyonda Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran da iftar sırasında gönüllü kızılay yetkilileri ile birlikte yemek dağıtımında yer aldı.

Açılan iftarın ve yemeğin ardından Rektör Baran, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. “Ramazan ayı, sevgi ve paylaşmanın en yoğun yaşandığı aydır.

İhtiyacı olana destek vermenin, katkı sunmanın, hoş görünün ayıdır. Ramazan ayının ülkemiz ve tüm insanlık için iyiliklere ve güzelliklere vesile olmasını diyorum. Türkiye’de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan, insanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olmak vizyonuyla hizmetlerini sürdüren, Enstitümüz ile işbirliği içerisinde bizlere destek vererek sundukları bu iftar-akşam yemeği için Türk Kızılay’ı Urla Şubesine bir kez daha teşekkür ediyorum. dedi.

İYTE’lilerin yoğun ilgi göstererek katıldığı organizasyonda, gönüllü Kızılay anneleri ve otizmli çocuklarımızın atıklardan üreterek yaptıkları kıyafet defilesi ve dans gösterisi büyük alkış aldı. İYTEliler akademik, idari, öğrenci ve tüm konuklarla birlikte bir Kızılay gönüllüsü olan İzmirli sanatçı Hikmet Durmuş (Mikrop)’un defile sunumu ardından “Sev Kardeşim” şarkısıyla büyük bir sevgi çemberi oluşturdu.

Teşekkür belgeleri ve çiçeklerin takdimi ardından biten program belleklere güzel bir anı olarak yerleşti.

 

X