İYTE, YÖK Sanal Fuarı 2020’de Aday Öğrencilerle Buluştu

İYTE’liler “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020”de aday öğrencilerle çevrim içi sohbetler gerçekleştirdi.

Üniversite tercihi yapacak adaylar, Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) yükseköğretim kurumları ve programlarının dijital ortamda tanıtılmasına yönelik ilk kez düzenlenen “Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2020″de İYTE standını ziyaret etti.

YÖK’ün koordinesinde 200 yükseköğretim kurumunun katılımıyla dijital ortamda 4-7 Ağustos’ta düzenlenen sanal fuarda, İYTE temsilcileri öğrenci adaylarıyla sesli ve görüntülü görüştü.

Sanal fuarda aday öğrencilerle buluşan Rektör Baran, öğrencilere İYTE hakkında bilgiler verdi. Üniversite hayatına adım atacak olan aday öğrencilere başarılar dileyen Rektör Baran, öğrencileri İYTEli olmaya davet etti. Rektör Baran’ın yanı sıra akademisyenler ve Basın – Hakla İlişkiler Koordinatörlüğü ve İYTE’nin farklı birimlerinden temsilciler; Enstitünün eğitim-öğretim programları, sosyal, kültürel, sportif ve diğer olanakları hakkında bilgi verdi.

Dört gün süren etkinlikte İYTE standı, aday öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gördü.