İYTE Ulaşım Anketi Yapılıyor

Belirtilen linkteki 23 sorudan oluşan ‘İYTE Ulaşım Anketi’ kampüsteki tüm öğrenci ve çalışanların temel yolculuk davranışlarını, temel sorunları ve yolculuk tercih niteliklerini ortaya çıkarmaya yöneliktir. Anket süresi toplamda 5 dakikadan fazla sürmemektedir.

Çalışma, Mimarlık Fakültesi, Kentsel Tasarım Programının proje stüdyosu olan CP501 kapsamında ele alınmaktadır. Anket verileri doğrultusunda Kentsel Tasarım yüksek lisans öğrencilerimiz projelerinde “ulaşım sorunlarının çözüldüğü, daha yürünebilir bir kampüs tasarımı” ortaya çıkarmaya çalışacaklardır. Ancak öğrenci projelerinin üretilmesi amaçlanmakla birlikte, ileriye yönelik olacak şekilde esasen gittikçe gelişen kampüsün uzun vadede ortaya çıkarılması düşünülen bir kampüs ulaşım planlamasına yönelik (ulaşım master plan çalışması) ilk verilerinin toplanmasına da hizmet edecektir.

Anket yapılanlardan kimlik bilgileri alınmayacak, kişisel veri tutulmayacaktır.

Anket sorularının (ve ilgili anket linkinin), kısa sürede verilerin zamanında toplanması açısından ilgili biriminiz tarafından duyurusu ve yaygınlaştırılması önem arz etmektedir.

Anket Linki:
https://form.jotform.com/93393694223969

X