İYTE Tanıtım ve Tercih Günleri

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü olarak 2019-2020 Akademik Yılı itibariyle yeni açılan bölümlerimizle beraber 18 bölümde lisans eğitimi vermekteyiz. Artan lisans bölümlerimiz ve sizden gelen yoğun talepler doğrultusunda; İYTE Tanıtım Komisyonu tarafından alınan kararla, sizlere etkin bir tanıtım programı sunmak üzere yıl içerisinde 4 defa “İYTE Tanıtım Günleri” ve YÖK’ün belirlediği tercih takvimine göre belirlenen tarihlerde “İYTE Tercih Günleri” düzenlenecek. Tanıtım ve tercih günlerinde aday öğrencilere, eğitim-öğretimin içeriği, ders programları, yurt ve burs imkânları ve bunlardan faydalanma koşulları, meslek tercihleri, mezunların iş olanakları, yurt dışında eğitim fırsatları hakkında bilgi verilecek. Akademisyenlerin yanı sıra Uluslararası İlişkiler Ofisi, Barınma Ofisi, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanları stant açarak aday öğrencilerin sorularını cevaplayacak.

Siz değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi Tanıtım ve Tercih Günlerimizde görmekten memnuniyet duyarız.

Katılmayı planladığınız tarihi seçerek kayıt oluşturmanız gerekmektedir. İYTE Tanıtım ve Tercih Günleri kayıt formuna BURADAN ulaşabilirsiniz.