İYTE SOYAD ve Paylaşım Evi Hizmete Açıldı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SOYAD) Biriminin başlattığı, Urla Eğitim Vakfı’nın destekleriyle oluşumu tamamlanan “İYTE Paylaşım Evi”  09 Mart 2020 tarihinde idari ve akademik personelin katılımıyla açıldı. “Paylaşmak Güzeldir” sloganıyla yola çıkılarak kurulan SOYAD ile, bağış sahiplerinden kullanılabilecek nitelikte eşya, kitap ve giyim ürünleri toplanarak ihtiyaç sahibi öğrenci ve personele ulaştırılması amaçlanıyor. Eğitim için değerli bir amaca hizmet eden paylaşım evinin açılışının ardından, ileriye dönük yeni projelerde buluşmak için Urla Eğitim Vakfı ile işbirliği protokolü imzalandı. Bu yıl içerisinde 99 öğrenciye burs imkânı sağlayan SOYAD Ofisinde UREV Vakfının desteği ile satışa sunulan ürünlerin gelirinden elde edilen miktar yine öğrencilere burs vermek için kullanılacak. İhtiyaç sahibi öğrenciler başvurmaları halinde olanaklardan ücretsiz yararlanabilecek.