İYTE Öğrencisine Uluslararası Ödül

İYTE Kimya Bölümü Öğrencisi Metehan Oğulcan Lap, Ukrayna’da düzenlenen uluslararası konferansta sunduğu çalışmasıyla üçüncülük ödülü aldı.

Metehan Oğulcan Lap, Lviv Ulusal Politeknik Üniversitesi tarafından organize edilen “Polimerik Malzemelerin Eldesi ve İşlenmesinde Modern Teknolojiler Uluslarası Bilimsel ve Teknik Konferansı”na katılarak en iyi sözlü sunum kategorisinde üçüncü oldu.

Teknopark İzmir’de faaliyet gösteren İnovasens LTD firmasında staj yapan Lap, burada birlikte çalıştığı Dr. Ümit Tayfun’un koordinatörlüğünde yürüttüğü “Midye kabuğunun poli (laktik asit) bazlı doğa dostu kompozitlerde eklenti olarak kullanımı” çalışmasını uluslararası konferansta başarıyla sundu.

Konferansa katılan sunumlar arasından en iyi 3. sözlü sunum ödülüyle dönen öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.