İYTE Öğrencilerine ‘Genç İZİKAD Proje Yarışması Birincilik Ödülü’

İzmir İş Kadınları Derneği’nin (İZİKAD) “İş Gençlikte” temasıyla genç kadınlara, yeni bir bakış açısıyla iş fikirlerini hayata geçirme yolunda destek olma hedefiyle bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Genç İZİKAD Proje Yarışması sonuçlandı.

Kimya Mühendisliği 3. sınıf öğrencilerimiz Ece Atatoprak ve Öykü Su Konanlar İnovasyon kategorisi altında “Alan Memnun Satan Memnun” adlı dikkat çeken projeleriyle katıldıkları yarışmada, finale kalan 10 ekip arasından jüriyi etkilemeyi başararak birincilik ödülüne layık görüldüler.

Projeleri ile ürünün potansiyel ekonomik değerinin farkında olmayan tıbbi aromatik bitki ve tıbbi aromatik yağ üreticilerinin, ürününü makul fiyatlarda alıcıya sunmasını sağlamanın yanında; alıcı tarafını analiz aşamaları tamamlanmış, hedef içeriği belirlenmiş ürünlerle buluşturarak ülkemizin iç ve dış ticaretinde sistematik bir çalışma ile büyüme sağlamasını hedefleyen öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.