İYTE Devlet Üniversiteleri Arasında Türkiye Birincisi

2019 yılı Web Of Science (WoS) kayıtları esas alınarak yayınlanan araştırma sonuçlarına göre İYTE devlet üniversiteleri arasında, öğretim üyesi başına düşen yayın sayısı bakımından en başarılı üniversite oldu. Sıralamada yükseköğretim kurumları farklı göstergeler üzerinden değerlendirildi. En iyi üç Araştırma Üniversitesinden biri olarak da seçilmiş olan İYTE’de, eğitim ve araştırmada, uluslararası normları esas alarak yayın yapan öğretim üyelerimizin bu başarısı dikkat çekti.
Yapılan açıklamada devlet üniversiteleri sıralamasında İYTE; listede ilk sırada yer aldı.

Ulusal ve uluslararası hedeflerine hız kesmeden devam eden Enstitümüzün, özverili çalışmaları ile başarısına ortak olan tüm akademik ve idari kadrolarına ve öğrencilerimize katkıları dolayısı ile teşekkür ediyoruz.

Öğretim Üyesi Başına Yayın Sayısı Devlet Üniversiteleri Sıralaması (2019)
Öğretim Üyesi Başına Yayın Sayısı Araştırma Üniversiteleri Sıralaması (2017 - 2019)