İnitio Biyomedikal’e “Deep Tech Pioneer” Unvanı

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Devrim Pesen Okvur, Teknopark İzmir’de kurduğu ve uluslararası pek çok başarı kazandığı İnitio Biyomedikal şirketiyle bu kez de Hello Tomorrow Challenge’da “Deep Tech Pioneer” unvanını kazandı.

Bu yıl 6. sı düzenlenen yarışmada 128 ülkeden 5000’den fazla başvuru arasından seçilen 750 girişimden biri olma başarısına ulaşan İnitio Biyomedikal Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, böylece dünyanın bilim ve yüksek teknoloji için en büyük erken dönem girişimci yarışmasında Türkiye’nin gururu oldu.

Yarışmada dünyanın en iyi projeleri (kabul oranı sadece %15), yalnızca davetli olarak katılınabilecek “The Hello Tomorrow Global Summit”te yer almak üzere belirlendi. Bu etkinlikte dünyayı bilim ve teknoloji kullanarak değiştirebilecek kişiler, yatırımcılar, sanayi liderleri, uluslararası basın ve etkili insanlar bir araya gelecek.

Prof. Dr. Devrim Pesen Okvur’un da davetli olarak İYTE ve ülkemizi temsil edeceği Global Summit etkinliği, 12-13 Mart 2020 tarihinde Paris’te gerçekleşecek.

Prof. Dr. Devrim Pesen Okvur’u kutlar, başarılarının devamını dileriz.

X