Akademik Yazı Çalıştayı Yapıldı

İzmir Yüksek Teknoloji Ensitüsü Tümleşik Araştırma Merkezleri Seminer Salonunda “Akademik Yazı Çalıştayı” yapıldı. Akademik Yazı Merkezi öncülüğünde gerçekleştirilen “Akademik Yazı Çalıştayı”nın açılış konuşmasını yapan Rektör Baran, 115 İYTE’li öğretim üyesi ve farklı bölümlerden öğrencilerin katıldığı çalıştayda, İngilizce bilimsel eser yazımı üzerine uygulamalı eğitim verilmesinin önemine değindi. Uygulanan bu eğitim ile bilimsel eser çıktılarının kalitesinin artacağını vurgulayan Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran, bu ve benzeri çalıştayların tekrarlanacağını, yeni kayıt yaptıran lisansüstü öğrencilerimizin de bu sayede farkındalığının arttırılarak eğitimlerine büyük katkılar sağlanacağını sözlerine ekledi.