2019 Oryantasyon Programı

2019-2020 akademik yılı yeni kayıt lisans öğrencilerine İYTE’deki öğrenim dönemleri boyunca yol göstermek ve İYTE’nin akademik-idari işleyişi hakkında bilgi vermek amacıyla oryantasyon programı düzenlenecek.

Öğrencilerimizin, İYTE’nin akademik ve sosyal hayatına uyum sağlamalarını kolaylaştırmak amacıyla düzenlenecek olan oryantasyon, bu sene iki gün olarak gerçekleşecek.

30 Eylül 2019 (Pazartesi) MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Yeni Kayıt Öğrencilerimiz

01 Ekim 2019 (Salı) FEN FAKÜLTESİ ve MİMARLIK FAKÜLTESİ Yeni Kayıt Öğrencilerimiz oryantasyona alınacak.

Prof. Dr. Erdal Saygın Amfisinde saat: 09:00’da başlayacak olan her iki oryantasyonda da öğrencilerimize ilgili daire başkanları ve dekanlar tarafından önemli bilgiler verilecek, sunumlardan sonra Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran’ın, İYTE üst yönetiminin ve ilgili fakülte dekanlarının da katılımıyla merak edilenlerin cevaplanacağı bir panel düzenlenecek.

Panelin ardından 30 Eylül’de Mühendislik Fakültesi Bölümlerini, 01 Ekim’de de Fen Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi Bölümlerini kazanan öğrencilerimiz, kazandıkları bölümleri, kendilerine yardımcı olmak üzere görevlendirilen araştırma görevlileri ve hocaları eşliğinde ziyaret ederek İYTE’yi daha yakından tanıma olanağı bulacak.

Tanıtımların ardından her iki günde de yeni kayıt öğrencilerimiz Şenlik alanında düzenlenecek “Hoş Geldin Pikniği” ile ilk gün heyecanını ve yorgunluğunu atabilecek.

Başarılı bir akademik yıl dilekleriyle, yeni öğrencilerimizi Fakültelerine göre belirlenen günlerdeki Oryantasyon Programına bekliyoruz.

İYTE’ye HOŞGELDİNİZ.

Oryantasyon 2019 Programı

X