İYTE 2. Lise Bilim Kampı Başlıyor

Üniversitemizin düzenlediği İYTE 2. Lise Bilim kampı programına 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerini davet ediyoruz. İYTE Lise Bilim Kampımız 20 – 31 Ocak tarihleri arasında tarihleri arasında 1 veya 2 haftalık programlar halinde Üniversitemizin Urla/Gülbahçe yerleşkesinde yapılacaktır.

İki haftalık İYTE Lise Kampımız siz üniversite adaylarına üniversiteli olma deneyimini  yaşatmayı amaçlıyor. Programımız aktif katılımını destekleyen, ilgi çekici ve öğrencilerin yeni çalışma alanlarını keşfetmelerine olanak sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. Lise öğrencilerinin farklı alanlarda bilgi edinmelerine ve meslek seçimlerine katkı sağlamak amaçlanmıştır.

İYTE Lise Bilim Kampı kapsamındaki derslerimiz mühendislik bilimleri, fen bilimleri, mimarlık, şehir ve bölge planlama, dil, kültür, spor, girişimcilik ve inovasyon gibi çok çeşitli alanları kapsamaktadır. Programımızın öğretim kadrosu çoğu yurtdışında eğitim almış, ülkemizin bilimsel ve teknolojik gelişime katkı sağlayan, İYTE bünyesinde görev yapan deneyimli akademisyenlerden oluşmaktadır. Tüm eğitimlerin dili Türkçe’dir.

İYTE Lise Bilim Kampı için tıklayınız.

X