haziran, 2020

pzt15haz23:00Üniversite Öğrencileri Arası İyte Instagram Fotoğraf Yarışması23:00

Daha Fazla

Etkinlik Detayı

İYTE Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Koordinatörlüğünce “mutlu kampüs, mutlu yarımada, mutlu kent” sloganıyla, sürdürülebilir bir geleceğe ulaşma adına bir dizi çevrimiçi etkinlik düzenlenecektir.

Bu etkinliklerin temel amacı; öncelikle pandemi deneyiminin yeni ve muğlak bir geleceğe işaret ettiği bu günlerde, sürdürülebilirlik ekseninde öne çıkan konuları ve ilgili temaları değerlendirmek, hem de çalışmalarımızın kavramsal çerçevesi üzerine fikir alışverişi yapmak, birbirimizden öğrenmek ve gelecek için birlikte üretmektir.
Bu etkinlikler dizisinin bir parçası olan “Pandemi Günlerinde Yaşamın Sürdürülebilirliği” konulu Üniversite Öğrencileri Arası İYTE Instagram Fotoğraf Yarışması’na tüm üniversitelerin öğrencileri katılabilir.
Etkinliğin detaylarına ve yarışma şartnamesine İYTE resmi Instagram hesabından @iyteedutr, İYTE Sürdürülebilir Yeşil Kampüs Instagram hesabından @surdurulebilir_iyte ve İYTE resmi internet sayfasından http://iyte.edu.tr ulaşabilirsiniz.

İYTE Instagram Fotoğraf YarışmasıŞartnamesi

(Pazartesi) 23:00