mayıs, 2019

çar22may12:3019 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 100. Yıl Konseri12:30 İYTE Gösteri Merkezi

Daha Fazla

Etkinlik Detayı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılı etkinlikleri kapsamında İYTE Gösteri Merkezinde Ege Üniversitesi Devlet Musikisi Konservatuvarı tarafından konser verilecek, ardından Urla Uzunkuyu İlköğretim Okulu korosu sahne alacak.

İki bölümden oluşacak etkinliğin İlk bölümünde, Ege Üniversitesi Devlet Musikisi Konservatuvarı Temel Bilimler Lisans TSM Toplu Uygulama Sınıfı öğrencilerinden oluşan koro Şef Öğr. Gör. Dr. Halil Altınköprü eşliğinde “Mahur Faslı ve Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar”ı bizler için seslendirecek.

Konser programı için tıklayınız.

İkinci bölümde ise Şef Öğretmen Ceylan Yıldırım yönetiminde Urla Uzunkuyu İlköğretim Okulu öğrencilerinden oluşan koro keyifli bir müzik dinletisi sunacak.

Etkinliğe tüm İYTE’liler davetlidir.

(çarşamba) 12:30

Konum