SKS Yemek Bursu Başvuru Duyurusu

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından SKS Yemek Bursu verilecektir.

1. Burs başvurusu 25 Eylül 2023-06 Ekim 2023 tarihleri arasında https://bursbasvuru.iyte.edu.tr adresinde bulunan başvuru formu doldurularak yapılacaktır. Başvuruya ilişkin rehberin İngilizcesi ve Türkçesi duyurumuzun altında bulunan linkte yer almaktadır.  Önceki yıl yemek bursu alan öğrenciler bu yıl da aynı burstan yararlanabilmek için başvuruda bulunacaklar ve yeniden değerlendirmeye alınacaklardır.
  2. Başvuru yapan öğrencilerimiz yemek bursu almaya hak kazanıp kazanmadıklarını 13 Ekim 2023 (Cuma) tarihinde İYTE Ana Sayfa Duyurulardan veya yukarıda yer alan linkten öğrenebilirler.

İYTE Yemek Bursunu almak isteyen öğrencilerden, aşağıda belirtilen belgeler istenmektedir. Bu belgeler yukarıda verilen link üzerinden ulaşılan programa PDF formatında yüklenecektir. İstenen belgeler ıslak imzalı olmak zorunda değildir.       E-Devlet’ten alınan karekodlu belgeler kullanılabilir.

1.  Vukuatlı nüfus kayıt örneği.
  2.  Annesi ve/veya babası çalışanlar veya emekliler için aylık maaş bordrosu.
  3. Anne ve/veya babasının çalışmadığını beyan edenler için Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından verilen “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” belgesi.
  4. Eğitim gören kardeşler için okuldan veya E-Devlet’ten alınacak öğrenci belgesi.
  5. Ailesinin kirada oturduğunu beyan edenler için kira kontratı.
  6. Kronik rahatsızlıklar, hastalıklar varsa sağlık raporu.
  7. Şehit yakını olduğunu kanıtlayan belge.

“SKS Yemek Bursu” başvurularını yapan ancak evrak eksiklikleri nedeniyle listemize giremeyen ve elenen öğrencilerimiz, İYTE Rektörlüğü EBU Koordinatörlüğümüzce takibi yapılacak olan “İYTE Vakfı Yemek Bursu”ndan da yararlanamayacaktır.

Bilgilerinizi rica ederiz.

Rehberin Türkçesine ulaşmak için tıklayınız.

Rehberin İngilizcesine ulaşmak için tıklayınız.

Emre YÜCE – Gıda Mühendisi : 0543 571 98 91

İlknur ALAMDAR – Şube Müdürü: 0232 750 62 03