Lisansüstü Öğrenci Köyü Başvuruları Başladı

Değerli Lisansüstü Öğrencilerimiz;

Siz sevgili lisansüstü öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyümüzün yapımının tamamlanmış olduğu ve Kasım ayı içerisinde kullanımınıza sunulacağı bilgisini büyük bir mutlulukla sizlerle paylaşmak isteriz.

• İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyümüzün konumu ve kat planları  “İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyü Yaşam-Çalışma Birimi Tahsis Başvuru Formu” dosyasında sizlerle paylaşılmaktadır.
• İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyümüzde yaşam ve çalışma birimi aylık kullanım ücreti 1 TL’dir.
• Elektronik başvuru sisteminin (https://ogrencikoyu.iyte.edu.tr) teknik nedenlerle hizmet dışı olmasından dolayı Lisansüstü Öğrenci Köyü Başvuruları 21.11.2022 Pazartesi günü mesai bitimine kadar (Saat 17:15) yapılacaktır.

• Başvuru sürecinde;
1. Öncelikle kayıtlı olduğunuz lisansüstü programın hangi program grubunda (A veya B) olduğunu belirlemeniz,
2. Sonrasında bu program grubuna ilişkin olarak, 01.01.2021 tarihinden sonra ve İYTE kurumsal kimliği altında gerçekleştirmiş olduğunuz başarı ölçütlerinizi esas alarak “Lisansüstü Öğrenci Köyü Yaşam ve Çalışma Birimi Tahsisine Esas Başarı Ölçütleri Tablosu”nu doldurmanız,
3. Başarı ölçütlerinize ilişkin beyanlarınızı destekleyici tüm belgeleri başvuru formuna eklemeniz,
4. “İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyü Yaşam-Çalışma Birimi Tahsis Başvuru Formu”nda yer alan tüm alanları eksiksiz ve ıslak imzalı olacak şekilde kapalı zarf içerisinde Rektörlük Evrak Kayıt Birimine teslim etmeniz gerekmektedir.

İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyü Yönergesi, İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyü Yaşam-Çalışma Birimi Tahsis Başvuru Formu ve İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyü Tahsisine İlişkin Başarı Ölçütleri Tablosu bilginiz için aşağıda paylaşılmış olup başvuru sonuçları 28.11.2022 tarihinde https://www.iyte.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyü Yaşam-Çalışma Birimi Tahsis Başvuru Formu

“A Grubu” Lisansüstü Öğrenci Köyü Yaşam ve Çalışma Birimi Tahsisine Esas Başarı Ölçütleri Tablosu

“B Grubu” Lisansüstü Öğrenci Köyü Yaşam ve Çalışma Birimi Tahsisine Esas Başarı Ölçütleri Tablosu

İYTE Lisansüstü Öğrenci Köyü Tahsisine İlişkin Başarı Ölçütleri Tablosu