İYTE Yemek Bursu Başvuru Duyurusu

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından İYTE yemek bursu verilecektir.

1. Burs başvurusu 30 Eylül 2019 – 11 Ekim 2019 tarihleri arasında İYTE ana sayfa üzerinden yapılacaktır. Önceki yıl yemek bursu alan öğrenciler bu yıl da aynı burstan yararlanabilmek için başvuruda bulunacaklar ve yeniden değerlendirmeye alınacaklardır.
  2. Yemek bursu almaya aday öğrenci listesi 16 Ekim 2019 (Çarşamba) tarihinde İYTE ana sayfada ilan edilecektir.
  3. İYTE yemek bursu için gerekli evraklar 25 Ekim 2019 (Cuma) tarihine kadar SKS Beslenme Hizmetleri Birimine teslim edilecektir.

İlan edilen, İYTE yemek bursunu almaya aday öğrencilerden, aşağıda belirtilen belgeler istenmektedir.

1.  Anne, baba ve çalışan kardeşlerin gelirinin belgelendirilmesi

1. Kamu ya da özel sektörde çalışanlar için onaylı maaş bordrosu
    2. Emekliler için maaş durumunu belirten belge
    3. Serbest meslek sahipleri için vergi levhası fotokopisi
    4. Bağ-Kur, SSK, Emekli Sandığı güvencesi olmadığına dair belgeler
    5. Anne çalışmıyor ise çalışmadığına dair belgenin (SGK’dan ya da e-devlet üzerinden) mutlaka getirilmesi gerekmektedir.

2.  Anne veya baba çalışmıyor ise herhangi bir gelirinin olmadığına dair belge

3.  Öğrenci olan kardeşlerin öğrenim belgesi

4.  Kirada oturduğunu belirtenler için kira kontratı fotokopisi

5.  Varsa kronik hastalığın belgelendirilmesi

Not: Belgelerin fotokopi veya faks çıktıları kabul edilmektedir. Islak imza şartı aranmamaktadır.

1. 31 Ekim 2019 (Perşembe) tarihinde yemek bursu almaya hak kazanan öğrenci listesi İYTE ana sayfadan ilan edilecektir.