İYTE Tanıtım Günleri İptal Edildi

Ülke genelinde artan COVID-19 vakaları sebebiyle 13-14 Ocak 2022 tarihlerinde Kampüsümüzde yapmayı planladığımız İYTE Tanıtım Günleri’ni üzülerek iptal ettiğimizi bilgilerinize sunarız.

İlerleyen günlerde pandemi koşulları değerlendirilerek İYTE Tanıtım Günleri ile ilgili farklı bir etkinlik düzenlenecek olup, konuya ilişkin duyurular tüm iletişim kanallarımız aracılığıyla yapılacaktır.

Bununla birlikte, 25 Ocak 2022 tarihinde Instagram üzerinden gerçekleştireceğimiz canlı yayında Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran, Enstitü’de verilen eğitim ve öğrencilere sunulan olanakları anlattığı bir sunumla aday öğrencilerle buluşacak ve öğrencilerin sorularını yanıtlayacaktır.

Aday öğrencilerimizi, rehber öğretmenlerimizi ve velilerimizi canlı yayınımıza bekleriz.