BİGG.ASSIST Programı Başvuruları Açıldı

HAYALİNDEKİ GİRİŞİM BİGG.ASSIST İLE GERÇEK OLSUN!

Bigg.Assist Programı Başvuruları Açıldı! Program kapsamında Girişimcilere 450 bin TL’ye kadar TÜBİTAK Hibe Desteği sağlanacak.

Teknopark İzmir tarafından yürütülen Bigg.Assist, teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek girişimlere dönüştürülmeleri için, girişimcilerin fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerini desteklemektedir.

Kimler Başvurabilir?

• Ar-Ge ve teknolojik yenilik odaklı bir iş fikriniz varsa,
  • Üniversite öğrencisi ya da mezunuysanız,
  • Herhangi bir şirkette (şahıs şirketleri dahil) ortaklığınız bulunmuyorsa,
  • En az 2 kişilik bir ekibiniz varsa,
  • Daha önce TÜBİTAK BİGG programından hibe desteği almadıysanız,

Bigg.Assist ile hemen başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru ve kayıt için https://teknoparkizmir.com.tr/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bigg.Assist Teknopark İzmir yürütücülüğünde ve İzmir Ekonomi Üniversitesi ve Vestel Elektronik iş birliğinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Cevher Digital Solutions, Manisa Teknokent, Siemens, İnci Holding ve İnci Vinci destekleriyle yürütülmektedir.