2024 İYTE En İyi Ders Tasarımı Ödülleri

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yusuf Baran ve Eğitimden Sorumlu Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Gamze Tanoğlu Hocalarımızın öncülüğünde, Enstitümüz Eğitim Direktörlüğü ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle 2021-2022 akademik yılından itibaren her yıl düzenlenen “İYTE En İyi Ders Tasarımı Ödülleri” bu yıl da sahipleriyle buluşacak.

Enstitümüz öğretim elemanlarının 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde, Güz veya Bahar Dönemi fark etmeksizin vermekte oldukları dersler arasından, başvuru kılavuzunda belirtilen kriterler doğrultusunda nesnel değerlendirme ölçütlerine göre puanlama yapılarak belirlenen üç ders tasarımı, ödül almaya hak kazanacaktır.

Başvurular, bu dönem itibarıyla açılmış olup Bahar Dönemi sonuna kadar devam edecek ve aynı dönem sonunda değerlendirmeler tamamlanarak ödül alan dersler ilan edilecektir.

Değerlendirme sonucunda; 1’inciye 25.000 TL, 2’nciye 20.000 TL ve 3’üncüye 15.000 TL olarak belirlenen ödül bütçeleri, öğretim elemanlarımızın araştırma amaçlı kullanımına sunulacaktır.

Güz Dönemi’nde açılan bir dersle başvuru yapacakların özellikle “Öğrenci Anketi” ni bu dönem sonu sınavlarından önce uygulaması gerektiğini hatırlatır, ilerleyen tarihlerde son başvuru tarih ve zamanının netleştirilerek sizlerle paylaşılacağını bildiririz.

Ödül ve başvuru süreci hakkında daha detaylı bilgiye erişmek için öncelikle Ödül Başvuru Kılavuzu olmak üzere e-posta ekinde paylaşılan evrakları inceleyiniz.

Bilgilerinizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

1. Ödül Başvuru Kılavuzu

1.1. Başvuru Formu

1.2. Öz-Değerlendirme Formu

2. Ders Değerlendirme – Öğrenci Anketi – Öğrencilerle_Başvuru Kılavuzunda Verilen Link Paylaşılacak

3. Ders Değerlendirme Rubriği-Hakem Tarafından Doldurulacak

 

 

X