2023-2024 Akademik Yılı EBU İhtiyaç Bursu Başvuruları

İYTE Rektörlüğü Eğitim Bursu Ofisi (EBU) Koordinatörlüğümüzce takibi yapılan ve İYTE Vakfımız tarafından verilen “İhtiyaç Bursu” 2023-2024 Akademik Yılı Başvuruları11-15 Eylül 2023 tarihleri arasında Çevrimiçi İhtiyaç Bursu Başvuru Formu doldurularak yapılabilecektir. (Form erişiminize 11 Eylül sabahı açılacaktır)

Başvurularınız, mevcut kaynak ve bireysel puanınız dikkate alınarak EBU Burs Komisyonumuzca ön değerlendirmeye tabi tutulacak ve oluşturulacak kısa listede yer alacak öğrencilerimize, “Belge Yükleme Portalı”na giriş izni verilecektir.

Beyan-belge kontrolleri sonrası Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizin listesi, 20 Ekim 2023 Cuma günü, EBU web sayfamızdan ilan edilecektir.

Burs ödemeleri, 2023-2024 Akademik yılı boyunca her ayın son haftasında yapılacaktır.

Başvuru Kriterleri

• T.C. vatandaşı olmak,
  • İYTE Lisans Bölümlerinin 1. 2. 3. ve 4. sınıfında okuyor olmak (Hazırlık sınıfı öğrencilerimiz İYTE SOYAD birimimize başvurabilirler)
  • Lisans öğrenimini sürdürebilmek için maddi yardıma ihtiyacı olmak,
  • Disiplin cezası almamış olmak.

EBU İhtiyaç Bursu kapsamında merak ettiklerinizle ilgili web sayfamızı takip etmenizi önerir, Sık Sorulan Sorular ve Başvuru ve Belge Yükleme Rehberimizden faydalanabilirsiniz.