2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Sonucuna İlişkin Duyuru

​Yükseköğretim üst kuruluşları ile yükseköğretim kurumları personeli için düzenlenen 2019 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Sonuçları için tıklayınız.

YÖK’ün 20 Şubat 2019 tarihli duyurusu:

2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavına İlişkin Duyuru​ için tıklayınız.

Sınav sonuçları, YÖK’ün resmi internet sayfasında ilan edilecek, YÖK tarafından KATILIMCI’lara iletilecek ve KATILIMCI’lar tarafından ADAY’lara ayrıca duyurulacaktır. ADAY’lar sınav sonuçlarına yönelik itirazlarını, sınav sonuçları açıklandıktan sonra 5 (beş) işgünü içinde ÜNİVERSİTE’ye yapabileceklerdir. Sınav sonuçlarına yönelik itirazlar hakkında ÜNİVERSİTE tarafından yapılan değerlendirme sonuçları ADAY’lara ve YÖK’e iletilecektir.

ADAY’lar sınav sorularına, sınav uygulamasına ve sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, yukarıda belirtilen süreler içinde, Aday İşlemleri Sisteminden çevrimiçi olarak erişilen “Sınav İtiraz Formu” vasıtasıyla yapacaklardır. Yapılan itirazların geçerli olabilmesi için ADAY’ların her bir itiraz türü için ilgili web sitesi üzerinden kredi/banka kartı vasıtasıyla ÜNİVERSİTE’ye KDV dâhil 10 (on) TL ödemesi, söz konusu formu eksiksiz ve doğru şekilde doldurarak onaylaması gerekmektedir. Belirtilen tarihler dışında veya başka kanallardan yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

Enstitümüz personeli yazılı sınavı sonuçlarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İYTE 2019 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı Sonucu

X