2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alımı Başvuruları Başlamıştır.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İçin Lisansüstü Programlara Öğrenci Alımı Başvuruları başlamıştır. Başvuru için gerekli olan “Ön Kayıt Formu” ve istenen diğer belgelerle birlikte 14 Haziran 2019 tarihi mesai bitimine kadar Mühendislik ve Fen Bilimleri Enstitüsü’ne şahsen veya posta yolu ile başvurulması gerekmektedir. Lisansüstü öğrenci alacak programlar ve başvuru koşulları için lütfen tıklayınız.

Başvuru ve Değerlendirmeye İlişkin Tarihler

Başvuru Başlangıç Tarihi: 16 Mayıs 2019

Başvuru Bitiş Tarihi: 14 Haziran 2019 (mesai saati sonu)

Mülakat ve/veya Yazılı Sınav Tarihleri: Başvuru yapılacak programların mülakat ve/veya yazılı sınav tarihleri için tıklayınız.

Programlara Kabul Sonuçlarının İlanı: 19 Temmuz 2019

Yabancı Dil Muafiyet/Seviye Belirleme Sınav Tarihi: 23 Temmuz 2019

(Bu sınava programa kabul almış ve yabancı dil muafiyet şartlarından en az birini sağlayamayan adayların girmesi gerekmektedir.)