2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alımı Sınav Sonuçları Açıklanmıştır

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar  Yarıyılı Lisansüstü Programlara Öğrenci Alımı Mülakat Sonuçlarını aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

T.C. numarası ile öğrenci alımı mülakat sonuçlarını öğrenmek için tıklayınız.

Lisansüstü Programlara kabul edilen adaylardan İngilizce muafiyet şartlarından en az birini sağlamayanlar için İYTE İngilizce muafiyet sınavı 28 Ocak 2020 tarihinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Yabancı Diller Yüksekokulu Derslikler Binası Gülbahçe Kampüsü Urla/İZMİR adresinde yapılacaktır.  Sınavla ilgili bilgilendirme için  duyuru ydyo.iyte.edu.tr sayfasında yayımlanacaktır.

Lisansüstü Programlara kabul edilen öğrenci adaylarının bizzat veya noterden vekaletname verecekleri kişiler aracılığı ile kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıtlar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından 19-20 Şubat 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Kayıtlarla ilgili duyuru oidb.iyte.edu.tr sayfasında yayımlanacaktır.

e-posta : oidb@iyte.edu.tr

Tel: (0232) 750 6308- 750 6326