Yeni Yıl “En Doruk Sesler” Dinletisi

Dokuz Eylül Senfonik Müzik Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlilerinden Ruken Öztopalan ve Erdoğan Turanlı Enstitüde geleneksel yeni yıl kutlama etkinlikleri kapsamında keyifli bir dinleti gerçekleştirdi.

20 Aralık 2018 tarihinde İYTE Gösteri Merkezinde düzenlenen “Yeni Yıl En Doruk Sesler Dinletisi”ne, Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran’ın yanı sıra akademik, idari personel ile öğrenciler katıldı. Caz ve akor motiflerini kullanarak yaptıkları düzenlemelerle, bilinen türkülerin yorumlandığı dinletide, Viyolonselde Öğr. Gör. Ruken Öztopalan ve Piyanoda Öğr. Gör. Erdoğan Turanlı yer aldı.

 

Dinletinin sonunda geldikleri için tüm izleyicilere teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Yusuf Baran “Bize sundukları bu keyifli yeni yıl dinletisi ile bizi bir süreliğine bilgisayarlarımızın başından, akademik çalışmalarımızdan alıp çok uzaklara götürdükleri için Ruken Öztopalan ve Erdoğan Turanlı’ya çok teşekkür ederim. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü her zaman bilimsel çalışmaları, teknolojik üretimleri, akademik ödül ve başarıları ile anılan bir Enstitü oldu. Yeni dönemde akademik başarılarımızın yanı sıra sanat, kültür, edebiyat ve spor alanlarındaki faaliyetleri de arttırarak bu alanlarda da başarılar elde edeceğiz” dedi.

Dinleti, Rektör Baran’ın konuklara teşekkür belgelerini takdim etmesinin ardından sona erdi.

 

X