şubat, 2019

cum22şub09:30cum17:00İYTE- PHILSA Kariyer Günü09:30 - 17:00 İnovasyon Merkezi

Daha Fazla

Etkinlik Detayı

İYTE Kariyer Destek Merkezi (KARDES-M), Teknopark İzmir Kariyer Planlama Birimi ve PHILSA iş birliği ile “Philsa Kariyer Günü” düzenleniyor.

Philsa, Philip Morris Sabancı ve Tütüncülük San. ve Tic. A.Ş. ile öğrencileri/mezunları bir araya getirecek olan etkinlikte, staj ve iş imkânları hakkında paylaşım yapılacak. Sabah ve öğle olmak üzere iki ayrı oturumdan oluşan etkinlikte, sektörün temsilcileri deneyimlerini aktararak; öğrenci ve mezunlara kariyer planlaması konusunda destek olacak.

Etkinlikte, eş zamanlı olarak iş mülakatları gerçekleştirileceği için mülakata girmek isteyen öğrencilerin/mezunların özgeçmişlerini etkinlik günü Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi fuaye alanında kurulacak firma stantlarındaki ilgili görevlilere bırakmaları gerekiyor. 22 Şubat 2019 Cuma 09:30 – 17:00 saatleri arasında Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi’nde İYTE öğrencileri ve mezunlarına yönelik düzenlenecek olan etkinliğe katılmak için lütfen tıklayınız.

İYTE-PHİLSA KARİYER GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI

09:3010:00KayıtAna giriş alanı
10:0011:00Açılış, insan kaynakları tarafından bilgilendirme,   soru ve cevap seansıİnovasyon Merkezi Urla Salonu
11:0012:30Katılımcıların Philsa departman standları ziyaretleri, bölümler hakkında bilgi alıp Özgeçmiş paylaşma seansı