3+1 Ocak Buluşması Gerçekleşti
Teknopark İzmir’in farklı konu ve konukları bölgesinde ağırladığı etkinlikler serisinin kurgulandığı “Açık Alan” programları yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl Aralık ayında ilki gerçekleştirilen “3+1 Üç Girişimci Bir Akademisyen Anlatıyor” etkinliğinin yeni yıldaki ilk buluşması Teknopark İzmir İnovasyon Merkezi’nde 18 Ocak 2017 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Yenilikçilik ekosisteminde yer alan Ar-Ge firmalarının, girişimcilerin, akademisyenlerin ve tüm paydaşların birbirlerinin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmasına aracılık eden 3+1, kurgusuyla yeni işbirliklerine de kapı aralıyor.

“Kim, ne üretiyor, nasıl üretiyor?” sorularına cevap arayan ve bu sorular doğrultusunda sunumların yapıldığı 3+1’in Ocak ayı buluşmasında; Zetaops Bilişim Teknolojileri’nden Gökhan Boranalp, İşin Başı Reklam Bilgi Teknolojileri’nden Mahir Palabıyık ve MTR Bilişim ve Danışmanlık’tan Özgür Alemdağ, yaptıkları sunumlarla çalışmalarını anlattı.

2016 yılı "TÜBA Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü"nü kazanan İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Devrim Pesen Okvur ise etkinliğin akademisyen konuşmacısı olarak birikimlerini katılımcılarla paylaştı.

Program yapılan sunumların ardından, konuşmacı ve katılımcıların sohbet ettiği kokteyl ile devam etti. “3+1 Üç Girişimci Bir Akademisyen Anlatıyor” Açık Alan etkinlikleri kapsamında 2017 yılında her ay gerçekleştirilmeye devam edecek.

Son Güncelleme : Evrim Yakut 19.01.2017 11:06