Rektörün Listesine Girenler Ödül Aldı
İYTE’nin en başarılı 14 öğrencisi Rektör’den ödüllerini aldı.

İYTE Senato Salonunda 13 Temmuz 2018 tarihinde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Güden, öğrenciler ve ödül alan öğrencilerin aileleri katıldı. Geleneksel olarak düzenlenen ödül töreninde ailelerle sohbet eden Rektör Güden, öğrencileri ve ailelerini kutladı ve tüm öğrencilere başarılar diledi. Türkiye’nin inovatif düşünebilen, girişimci bilim insanlarına ihtiyaç duyduğunu söyleyen Rektör Güden, daha sonra duygularını ifade etmeleri için sözü ailelere bıraktı.

Her akademik yıl sonunda Rektörün Listesine giren 14 öğrenci, İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden’den ödül alıyor. Mezun olmaya hak kazanan öğrenciler içinden 8. yarıyılın sonunda genel not ortalaması en yüksek olan on dört öğrenci, Rektörün Listesine girme başarısı gösteriyor.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllerinin takdiminden sonra tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 16.07.2018 16:24

Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?