University4Society
Teknolojik iş fikri geliştirme yarışması olan University4Society etkinliğinin yarı finali İYTE Girişim Topluluğunun katkılarıyla 7-8-9 Aralık’ta İYTE İnovasyon Merkezinde yapılacaktır.

‘‘Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Sadece Bir Hafta Sonunu Ayırabilir misin?" Sloganı ile öğrencilere ulaşan University4Society, Türkiye’deki bir öğrenci kulübü tarafından çıkarılan ve dünya genelindeki kampüslere franchise verilebilecek ilk girişimcilik ve inovasyon etkinliğidir. Yarışmanın bu yıl yapılacak final etabı ise İYTE Kampüsünde gerçekleştirilecektir.

University4Society tasarımcı, yazılımcı ve iş geliştiricileri bir araya getiren, tüm Türkiye’den üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşecek bir girişimcilik yarışması olup, katılımcı takımlar 48 saat içinde toplumsal sorunları teknoloji ile çözen inovatif girişimler üretecek, mentörleri ve alanında uzman eğitimciler sayesinde bu girişimleri geliştirirken farklı bakış açıları da kazanacaklardır. Finalde ise yatırımcılardan oluşan jüriyi etkileyebilmek için çalışacaklardır. Türkiye'nin yeni lider şirketlerini yaratmada ve var olan şirketlere inovatif fikirler üretmede başrolü oynayacak ve tüm dünyada gerçekleşecek olan bu etkinlik bu sene birçok üniversite tarafından gerçekleştirilecek.

Etkinliğe kaydolmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz;

Tarih: 7-8-9 Aralık 2018
Yer: İYTE İnovasyon Merkezi

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 11.12.2018 12:03

Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?