IZTECH RoboLeague’18 Robot Yarışması Başlıyor
IEEE-İYTE(Institute of Electric Electronic Engineers) Öğrenci Kolu tarafından 2012 yılından bu yana her sene düzenlenen Uluslararası IZTECH RoboLeague’18 Robot Yarışması 20– 21 Ekim 2018 tarihleri arasında İYTE Kampüsünde yapılacak.

Ege Bölgesi’nde bir öğrenci kolu tarafından düzenlenen uzun soluklu uluslararası çaptaki ilk ve tek robot yarışması olma özelliği taşıyan yarışmaya tüm yaş gruplarından öğrenciler katılabiliyor.    Robot teknolojisine ilgi duyan yetenekli gençleri bir araya getiren ve sektörle buluşturan  IZTECH RoboLeague etkinliğinde yarışmanın yanı sıra eğitimler ve atölye çalışmaları gerçekleştiriliyor.

İki gün süren yarışmalar sonucunda dereceye giren ekiplere, sponsorlar tarafından çeşitli miktarlarda para ve ekipman ödülleri veriliyor. Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen web sitemizi ziyaret edin.

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 31.10.2018 10:42

Öğrenci Bilgi Sistemi İYTE Web Mail İYTE Kütüphane Mezunlar Nerede İYTE Bülten İZTEKGEB Atmosfer TTO Bimer İYTE'de Ne Nerede?