COST ve İkili İşbirliği Programları Bilgilendirme Toplantısı
COST ve İkili İşbirliği Programlarına yönelik 12 Mayıs 2017 Cuma günü saat 14:00  - 16:00 saatleri arasında Teknopark İzmir, İnovasyon Merkezi’nde bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı kapsamında, programlar hakkında detaylı bilgi edinebilir ve programlara başvuru yapmak isteyen akademisyenlerimiz projeleri hakkında detaylı soruları TÜBİTAK uzmanlarına yöneltebilir.

Toplantıya katılım için aşağıdaki link aracılığı ile kayıt yaptırmanızı rica ederiz.

Program:
14:00 – 14:30 – TÜBİTAK İkili İşbirliği Destek Programları - Dr. Zeynep ARZIMAN BÜYÜKBODUK, TÜBİTAK İkili ve Çoklu İlişkiler Müdürü

14:30 – 15:10 - COST Programı Tanıtımı - Murat TILTAK, TÜBİTAK Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı

15:10 – 16:00 – Soru & Cevap

Son Güncelleme : Emrullah Demiraslan 21.04.2017 14:02